Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Захарченко натякнув, що терористи є і у Мукачеві

12 червня 2015 р., 14:10

У списку українських міст, які щодня - у полі зорі терористів, тепер є і закарпатське місто. Цікаво, що це не обласний центр, а саме той населений пункт, в якому у мирний час дислокується бригада, яка вижила під час наступу терористів

Ватажок донецьких терористів Олександр Захарченко вважає, що так звані "республіки" можуть в будь-який момент утворитися і в інших регіонах України.

Цікаво, що цього разу терорист загадав навіть місто у Закарпатській області: "Новоросія може бути як перероджена Україна. Може бути. Я на сто відсотків упевнений: те, що сталося в Донецьку, в будь-який момент може спалахнути в Одесі, Києві, Харкові, Мукачевому".

Також Захарченко відхрестився від недавніх планів бути автономією України.

"Скажу таке: ні свою республіку, ні себе я не бачу в складі України. Ні в автономному, ні в якому іншому складі. Я бачу нас як рівноправних партнерів. Я бачу як добрих сусідів або просто сусідів", — сказав лідер терористів.

24 канал


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp