Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородська "Кірпічка" має шанс стати перлиною міста

12 червня 2015 р., 16:51

Громадські активісти хочуть реалізувати ЕКО Проект

Ужгородські активісти розробили проект реконструкції рекреаційної зони поблизу озера на місці колишнього парку Перемоги.

Активісти ГО “Зроби КРОК вперед!” переконані: озеро – одна з наймальовничіших і потенційно найпривабливіших для туристів місцин Ужгорода. Це зумовлено, в першу чергу, географічним розміщенням, адже знаходиться воно на стику центрального і житлового районів. Поруч — кілька шкіл, дитячих садочків та спорткомплекс “ЮНІСТЬ”. Зараз озеро перебуває у вкрай занедбаному стані - замулене і нерозчищене, територія довкола - невпорядкована, трава — непокошена, навколо - купи сміття.

Члени організації провели вже кілька “суботників” для розчищення території, однак є проблеми, з якими на громадських засадах впоратись не вдається. Так, озера абсолютно не освітлюється у вечірню пору, хоч саме повз нього чимало ужгородців прямують додому. Саме тому місцина зараз має досить криміногенну репутацію.

Відтак, було розроблено проект для подачі на Всеукраїнський конкурс проектів “Будуймо ЕКО КРАЇНУ разом”, (http://ecoukraine.com.ua/index.php?r=project/view&id=216), що проводиться однією із компаній України.

Олександр Вінце, голова ГО “Зроби КРОК вперед!”, каже: “Це місце може стати центром рекреації Ужгорода, якщо для цього докласти достатньо зусиль. Наші акції по прибиранню цієї території та проект під створення відпочинкової зони - це лише початок того, що ми б хотіли там зробити. Наш проект включає облаштування пішохідних доріжок, встановлення ліхтарів, смітників та лавиць. Тож просимо підтримати нас голосуванням!”

Будуймо ЕКО Україну разом! Бери участь у Всеукраїнській екологічній програмі «Будуймо ЕКО Україну разом!» і отримуй кошти на реалізацію ЕКО Проекту ecoukraine.com.
Михайлович 13.06.2015 10:40 IP: 126.176.118.46
Молодці. Я памятаю той парк ще з часів коли робив цегельний завод, з того часу там все стало лише гірше. Добре що є молоде покоління яким не байдуже.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp