Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тренери та гравчині про гандбольну боротьбу

15 червня 2015 р., 17:25

"Карпат" та їх польських суперниць

Після матчу відбулась пресконфереція, де тренери та гравчині обох команд ділились враженнями.

Малгожата Стасяк: Низький уклін всій команд. Ми дійсно важко працювали протягом трьох тижнів, щоб заробити путівку в Данію. Ми дуже раді, що наступний захід буде проходити за участю нашої команди. Дійсно це важка робота, яка пройшла не даремно. Сьогодні кожен з гравців зміг себе проявити, і це говорить про те, що всі ми одна команда. Це дуже обнадіює. У нас є багато молодих, талановитих дівчат, які сьогодні явище нашої команди і сильно потрібно тримати пальці схрещеними за них. Я дуже рада, що кожна з нас мала можливість стати частиною нашого успіху.

Виступ на чемпіонаті світу є для нас великою мотивацією. У Сербії ми шінішували на четвертому місці, тому в наступному чемпіонаті Світу прагнемо досягти вищих результатів. Але кожному з нас зараз потрібен час для відпочинку і ми його тепер заслужили.

Перед такою аудиторією, дуже хочеться грати, тим більше що мене тут знають, а ще сюди приїхала і моя сім'я. У мене багато фанатів, тому якщо знайдеться для мене місце в команді в Данії, то вони мені допоможуть і там.

Кінга Біздра: Ми граємо багато ігор з важкими суперниками, тому збагачуємося досвідом. Сьогодні зіткнулися з такою проблемою, що у нас є декіка травмованих гравців, проте у наша команда сильна духом. Кожна позиція несла відповідальність за результат. Дуже добре грати на Азот Арені, тут дуже хороша організація та багато наших шанувальників, які нас підтримували.

Борис Петровський: Після такого результату ми можемо точно сказати, що польська команда заслужено перемогла. Ми можемо тільки шкодувати, що у нас було так багато кадрових проблем, і не зі всіма ми впоралися. Тепер прийшов час, щоб проаналізувати наші дії і зробити відповідні висновки.

Вікторія Борщенко: Дякую суперникам за хорошу гру, і я бажаю їм успіхів на світовій першості. Даний результат допомогла зробити "довга лава" і багато хороших гравців у збірній Польщі. Це те, що в даний час відсутнє у нас.

Кім Расмуссен: Я дуже радий, що нам вдалося здолати Україну. Ми дуже поважаємо наших суперниць. Протягом багатьох років, Україна була на першому плані, проте ми добре грали в обороні. Нам не вистачамо п'ять ключових гравців, та все ж ми змогли виграти.

Івона Вієдмідь: Ми були добре підготовлені тактично. Кожна з українок у нас була проаналізована, тому ми знали чого від очікувати. Якщо були якісь недоліки в грі, то вони зумовлені з тим, що багато дівчат не мали раніше можливість багато часу провести на полі. Це був важкий сезон для нас, але тепер на нас чекає відпустка.

Фото. П. Andrachiewicz Pressfocus


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp