Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В європарламенті говорили про закарпатське Солотвино

15 червня 2015 р., 20:01

Засідання відбулося 8 червня

8 червня на пленарному засіданні Європарламенту представниця угорської партії FIDESZ депутат Андрея Бочкор (на фото) розповіла колегам про стан Солотвинського солерудника. Як повідомляє її прес-служба, політик звернула увагу на катастрофічну ситуацію, що склалася у Солотвині, а також про постійне забруднення ріки Тиса концентрованим соленим розчином, що вкрай негативно впливає на її екологічний стан.Андрея Бочкор зазначила, що постійна нестача коштів довела солерудники Закарпаття до загрози затоплення, відбувається обвал шахт, поблизу утворюються величезні вирви, що загрожує життю місцевого населення. 

Влада вирішила переселити мешканців Солотвина за 45 кілометрів від солерудника. Однак місцеве населення не хоче покидати своїх домівок...«Я вважаю, що ситуація потребує негайного вирішення, аби запобігти цій екологічній та соціальній катастрофі», — резюмувала Андрея Бочкор, яку цитує Mukachevo.net.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp