Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородець залишив берегівчанку без грошей

16 червня 2015 р., 16:42

Крадіжки - вже для нього професійна справа

Крадіжку грошей у працівниці брегівської податкової інспекції вчинив неодноразово судимий ужгородець. Злочин вчинений злодієм у Берегово виявився дванадцятим на його «рахунку».

До берегівських правоохоронців із заявою звернулася працівницяБерегівської державної податкової інспекції. Жінка повідомила, що невідома особа з її сумочки, яка упродовж дня знаходилася у робочому кабінеті, викрала гаманець з грошима. Хто міг поцупити кошти працівниця не знала адже за день адмінбудівлю податкової інспекції відвідує доволі багато людей.

Переглянувши камери відео спостереження, оперативників «зацікавив» чоловік якому вдалося зайти та покинути будівлю залишившись непоміченим. Однак камера зафіксувала обличчя підозрюваного.

Усім райвідділам області було розіслано фото-орієнтування. Упізнати злодія допомогли колеги з обласного управління карного розшуку, яким добре відоме обличчя неодноразово судимого.

Берегівські розшуківці затримали зловмисника вранці, по місцю його проживання. Чоловік зізнався у скоєному та розповів всі обставини вчиненої крадіжки.

Зі слів підозрюваного в м.Берегово він приїхав до своєї колишньої знайомої однак, як виявилося та вже заміжня... Злодій одразу не поїхав з міста, а вирішив пройтися вулицями. Опинившись біля будівлі де розташований офіс податкової інспекції зайшов в середину, навіщо пояснити не зміг. В цей час із одного з кабінетів вийшла жінка, яка в дверях до кабінету залишила ключ у замку. Це і стало спокусою для професійного злодія…

Роздруківка судимостей «гостя» здивувала навідь бувалих правоохоронців, адже на його рахунку налічувалося 11 судимостей серед яких крадіжки, хуліганства, ДТП, грабіж, зберігання зброї та наркотиків вчинених на території Ужгорода, Виноградова, Мукачева та Великого Березного.

За вчинення більше десятка кримінальних правопорушень ужгородецьполовину свого життя чоловік провів у тюремному ув’язненні.

-Наразі зловмиснику повідомлено про обґрунтовану підозру у скоєні злочину передбаченого ч.2 ст.185 (крадіжка, вчинена повторно) Кримінального кодексу України, каже начальник Берегівського РВ УМВС підполковник міліції Микола Куриця. Санкцією цієї статті передбачено покарання у вигляді обмеженням волі на строк до 5 років або ж позбавленням волі на той самий строк.

Інформація Берегівського РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp