Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Викладача-хабарника викрили в Ужгороді

16 червня 2015 р., 18:02

Він виявився "нечистим на руку"

Слідчим відділом Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатськійобласті за матеріалами УСБУ в Закарпатській області було внесеновідомості та розпочато кримінальне провадження за фактомвимагання неправомірної винагороди посадовою особою, заознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

В ході проведення слідчих дій та оперативно - розшукових заходівпрацівниками УСБУ в Закарпатській області спільно із працівниками слідчоговідділу Ужгородського міськвідділу міліції та прокуратури м. Ужгорода буловстановлено, що викладач державного вищого навчального закладуУжгородського національного університету, являючись службовою особою,використовуючи надані йому владні повноваження та службове становище,умисно, з метою отримання неправомірної вигоди для себе, а саме грошовихкоштів в сумі 2500 гривень за успішне складання повторного залікустудентами, вимагав та отримав від п’ятьох студентів вище вказану суму як «хабар».

Спритник вигадав непогану схему – щоб не отримувати грошові кошти прямо в руки, використав для цього переказ коштів на банківську картку. Однакйого спритність не змогла захистити його злочинні дії від викриттяправоохоронцями.

Сьогодні слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції викладачу булоповідомлено про підозру, у вчиненні ним кримінального правопорушення,передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України ( Одержанняхабара). На даний час щодо нього вирішується питання щодо обрання міризапобіжного заходу.

Інформація Ужгородського МВ


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp