Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Аваков розповів про зарплати в патрульній поліції

16 червня 2015 р., 19:07

Правоохоронці одержуватимуть від 8 до 25 тисяч гривень, зазначив глава МВС.Міністр МВС Арсен Аваков під час візиту до Одеси озвучив розмір зарплати патрульних поліцейських та інших правоохоронців.

Про це повідомляє місцевий телеканал Перший міський.

За словами міністра, патрульним планують виплачувати від 8 до 10 тис. грн, а загону спецназу КОРД (аналог американського SWAT) - 10-15 тис. грн. При цьому зарплата слідчого МВС становитиме 25 тис. грн, зазначив глава МВС.

Також Аваков анонсував новий закон про народну міліцію, який збираються ухвалити цього тижня. Після цього розпочнеться 3-місячний перехідний період, і в серпні патрульна поліція розпочне працювати.

"Ми сподіваємося, що реформа не обмежиться простим перейменуванням міліції в поліцію, і зміни, в першу чергу, будуть якісними, тестування стануть жорсткішими, - сказав глава МВС. - Тільки тоді, коли відбудеться цей якісний перехід, нова поліція буде одержувати нові зарплати."

Як повідомляв Корреспондент.net, 11 червня Аваков призначив на посаду голови патрульної поліції Києва бойового офіцера, учасника АТО Олександра Фацевіча.

Нагадаємо, що нова патрульна поліція розпочне працювати в столиці 4 липня. У її складі будуть піші, автомобільні, кінний і річковий патрулі.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp