Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

11-річний хлопчина потонув на очах у свого товариша

17 червня 2015 р., 09:11

Батькам не вдалось врятувати свого сина

16 червня о 19:45 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про те, що у штучній водоймі потонув 11-річний хлопчик. Трагічний випадок стався на штучній водоймі у селі Велятино Хустського району.

Як з’ясувалось, потерпілий разом із товаришем відпочивав біля ставка, що знаходився за сусідським будинком. Коли ж хлопчина на очах у товариша почав тонути, той побіг за допомогою. На місце події відразу прибігли батьки хлопчика та односельці, які майже за лічені хвилини витягли його на поверхню та почали робити реанімаційні заходи. На жаль, попри всі старання дитина померла. Деталі трагічного випадку з’ясовують правоохоронці.

Рятувальники закликають закарпатців! Будьте особливо обережні під час літнього відпочинку на річках та озерах. Обирайте для купання лише спеціально відведені та обладнані для цього місця, а не стихійні пляжі. Купайтеся у світлу частину доби, однак не під час обідньої спеки. Не заходьте у воду одразу після прийому їжі та в нетверезому стані, а також не залишайтеся у воді надовго (купатися слід не більше 15-20 хвилин). А головне – не купайтеся наодинці й не запливайте на обмежувальні знаки. І в жодному разі не залишайте дітей біля водойм без нагляду батьків. Пам’ятайте, що дотримання цих нескладних правил забезпечить вам приємний відпочинок і допоможе уникнути трагедії!

У ДСНС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp