Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В ужгородця викрали усе цінне майно

17 червня 2015 р., 10:03

Забрали все, що можна було непомітно винести

Час від часу у нашому краї невідомі зловмисники вишукують заможних людей і, вибравши момент, коли господарів немає вдома, проникають у помешкання й викрадають коштовності, гроші на великі суми.

Як у підтвердження цього став випадок, який нещодавно мав місце в Ужгороді. У квартиру 39-річного ужгородця забралися невідомі злодії й добряче «похазяйнували». Повернувшись додому господар помітив, що з його помешкання зник металевий ящик, у якому знаходилася чимала сума валюти, газовий пістолет, золоті та срібні вироби та інші цінні речі. Звісно, після цього потерпілий звернувся із заявою в міліцію. Завдані збитки складають близько 100 тисяч гривень.

В Ужгородському міськвідділ міліції повідомили виданню «Карпатський об’єктив»: «Випадок квартирної крадіжки на велику суму мав місце в Ужгороді. Після звернення потерпілого оперативники займаються пошуками «домушників». Крім того, хочеться попередити, що тим городянам, які мають добрі статки, краще встановити охоронну сигналізацію. Адже часто бували випадки, коли в область заїжджали «гастролери» і після кількох крадіжок одразу ж виїжджали за межі Закарпаття. Тому треба зробити все, щоби унеможливити доступ злодіїв до вашого майна. До того ж зараз настає літній період, а, значить, чимало людей поїдуть на відпочинок, залишивши свої помешкання порожніми, і, практично, доступними для непроханих гостей. Тому, знову ж таки, варто подумати про охорону житла».

Потерпілий від коментарів відмовився.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp