Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті затримали шукачів щастя

17 червня 2015 р., 12:38

Затримання щастя не додало

Минулої доби на державному кордоні було затримано 4 порушників. На Закарпатті прикордонники відділу «Косине» Мукачівського загону затримали автомобіль, яким громадянин України віз у бік кордону 2 громадян Сирії. Зараз стосовно затриманих проводяться фільтраційно-перевірочні заходи. Ще одного порушника, зі слів - громадянина Палестини, виявили на залізничній станції «Чоп» прикордонники Чопського загону. У чоловіка не було при собі жодних документів. До встановлення особи громадянина затримано. А в одеському аеропорту прикордонники передали до міліції громадянку В’єтнаму. Жінка прямували із Одеси до Москви та подала на перевірку посвідку на проживання в Україні, однак інспектор прикордонної служби відразу виявив, що вона фальшива.

Як вже повідомлялося, у рамках проведення спільної операції «Кордон-2015», яка проходять під координацією Державної прикордонної служби України у тісній взаємодії із МВС, СБУ, ДМС, ДФС, прикордонними відомствами країн Євросоюзу, продовжуються заходи спрямовані на боротьбу з незаконною міграцією та торгівлею людьми.

Результатом проведеної операції має стати зниження рівня протиправної діяльності, пов’язаної з організацією каналів переправлення незаконних мігрантів та покращення взаємодії на внутрішньовідомчому, міжвідомчому та міжнародному рівнях у сфері протидії незаконній міграції.

Державна прикордонна служба

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp