Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатський облавтодор боргує працівникам 650 тисяч

11 квітня 2014 р., 11:47

Такі результати перевірки установи обласною прокуратурою.

Закарпатська прокуратура з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері внесла подання директору ДП «Закарпатський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» щодо усунення заборгованості із виплати заробітної плати у сумі майже 650 тис.грн.

«Передувала цьому прокурорська перевірка у порядку нагляду за додержанням і застосуванням законів з питань дотримання вимог законодавства про оплату праці посадовими особами філій ДП «Закарпатський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» - пояснив Закарпатський прокурор з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері Ігор Сєхін.

Виявилося, що посадовими особами філій ДП «Закарпатський облавтодор» допускаються систематичні порушення вимог КЗпП України та Закону України «Про оплату праці». 

Зокрема, у 5 філіях виявлено заборгованість по виплаті заробітної плати в сумі майже 650 тис.грн., з якої, у філії «Берегівський райавтодор» - понад 76 тис. грн., філії «Мукачівський ДЕД» - 199,2 тис. грн., філії «Хустський ДЕД» - 122 тис. грн., філії «Великоберезнянський райавтодор» - 140,9 тис. грн., філії «Тячівський райавтодор» - 111,4 тис. грн.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp