Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дільничні інспектори сьогодні мають професійне свято (ФОТО)

18 червня 2015 р., 09:40

Ранок почався з вітання міліцейського оркестру...

Сьогодні зранку біля адмінбудівлі УМВС області грав міліцейський оркестр, а на вході в управління висів святковий банер. Це, звісно,викликало здивування в перехожих. У такий спосіб керівництво закарпатської міліції вирішило привітати колег із професійним святом – Днем дільничого інспектора міліції.

 

З нагоди свята колеги по службі вручили квіти та привітали своїх співробітниць з Днем служби дільничих інспекторів міліції.

Дільничний інспектор це основа, фундамент міліції. Адже «шериф» працює, як то кажуть, на землі. Це люди, що в віддалених карпатських селах, часом водній особі, представляють владу. Це правоохоронці, що підтримуютьправопорядок та надають кваліфікованої допомоги людям. Адже зміцненняправопорядку, захист прав та інтересів, життя та гідності людей - це основнезавдання дільничного. І саме ця покладена на вас місія – складна івідповідальна.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp