Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Горяни добряче підтопила злива (ФОТО)

18 червня 2015 р., 10:40

Виїзна комісія відбулася вчора, 17 червня, там засідали комунальні служби Ужгорода

Виїзну комісію в мікрорайоні Горяни провели 17 червня комунальні служби Ужгорода.

 

Цю частину міста добряче підтопило після зливи у вихідні дні. Розібратися з ситуацією на місце виїхали міський голова Ужгорода Віктор Погорелов, директор департаменту міського господарства Олександр Костенчук та керівник ужгородського КШЕПу Іван Довбак.

Олександр Костенчук розповідає, що вулиці Горянську та Слави включено у план капітального ремонту, уже проведено геодезичну зйомку для складання документації про положення комунікацій та об'єктів. Проект буде готовий уже за два тижні.

Посадовець пояснює, що потоп виник через надміру рясні опади, а також тому, що каналізаційні системі місцевих мешканців дуже захаращені, на прилеглих територіях трава некошена, відтак вода "осідає" на вулиці.

Міський голова Віктор Погорелов, доки тривають підготовчі роботи до капітального ремонту, дав доручення КШЕПу та КП «Водоканал» уже сьогодні приступити до розчищення території, а завтра екскаватором розчистити каналізацію.

Керівник ужгородського КШЕПу Іван Довбак зазначив, що проект реконструкції Горянської та Слави передбачає вирішення проблеми «зверху» вулиць, тобто вода перехоплюватиметься та відводитиметься у вищих точках і не потраплятиме в такій кількості в зливні каналізації, що знаходяться внизу.

Також у міськраді повідомляють, що начальник відділу муніципальної поліції готує листи до мешканців із проханням стежити за своїми територіями, розчищати зливові канави та труби, заїзди у двори будинків, щоб від захаращеності приватних дворів та прибудинкових територій приватного сектору не страждало місто.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp