Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура відстоює права дітей, батько яких загинув під час виконання своїх професійних обов’язків

18 червня 2015 р., 15:31

Прокуратура зобов*язала Держгірпромнагляд зробити повторне розслідування

За втручання прокуратури рішенням суду зобов’язано Держгірпромнагляд призначити повторне розслідування, щодо смерті батька двох дітей при виконанні своїх професійних обов`язків.Як пояснила начальник відділу захисту прав прокуратури області дітей Олеся Бокоч, ця повторна перевірка потрібна, щоб довести, що 37-річний чоловік помер виконуючи свої професійні обов`язки і його малолітні діти змогли отримати страхові суми, а це більше 100 тисяч. 

Ці гроші дуже потрібні родині, яка втратила батька-годувальника.До прокуратури міста Мукачева звернулася по допомогу, його дружина - тепер вже молода вдова. І розказала, що її чоловік працював водієм ТОВ «АВТО ЛЮКС», йому стало зле під час проходження митниці на кордоні АР Крим із ввіреним йому вантажем. Відтак, він раптово помер від гострої коронарної недостатності та гострої ішемічної хвороби серця. Проте, випадок його смерті неправомірно був визнаний спеціальною комісією розслідування таким, що не пов’язаний з виробництвом, через це сім`я не може отримати належні страхові виплати.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp