Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як у Берегові медиків вітали (ФОТО)

18 червня 2015 р., 20:20

Урочистості відбулися сьогодні

Сьогодні,18 червня, з нагоди професійного свята працівників галузі охорони здоров'я України у Берегівському поліклінічному відділенні відбувся урочистий захід. Це свято щорічно відзначають у третю неділю червня.

Привітати персонал Берегівської центральної районної лікарні та Берегівського центру первинної медико-санітарної допомоги з нагоди Дня медичного працівника прийшли перший заступник міського голови Берегова Ольга Бізіля, очільники Берегівської райради та РДА Олена Шедер і Габор Кінч, головний лікар Берегівської ЦРЛ Іван Малеш, начальник відділу охорони здоров’я Микола Бонка, голова профспілкового комітету медичних працівників Берегівської ЦРЛ Богдан Шкоба та головний лікар Берегівського центру первинної медико-санітарної допомоги Руслана Гедєш. Від усіх гостей урочистості медики отримали грамоти та квіти.

У своєму виступі Іван Малеш зазначив, що, на жаль, наразі існує тенденція звільнення багатьох медиків. Наприклад, за останній місяць пішли з роботи більше60 працівників. Основною причиною майже у всіх випадках є складна соціально-економічна ситуація в Україні.

Ольга Бізіля від імені міського голови Золтана Бабяка та від себе особисто подякувала усім працівникам за самовіддану роботу в такий нелегкий для країни час та у період реформування галузі охорони здоров’я, а також допомогу учасникам АТО. Перший заступник вручила почесні грамоти міської ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, добросовісне виконання своїх обов’язків та з нагоди фахового свята працівникам Берегівської ЦРЛ: Елеонорі Боднар, Ганні Боднар, Крістіану Куташі, Катерині Бонка, Ярославі Матій.

Берегівська районна організація Товариство Червоного Хреста також не залишилося осторонь свята та подарувала берегівським медикам прилади тонометри.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp