Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Берегівщині двоє молодиків зазіхнули на чужі ворота

11 квітня 2014 р., 13:15

До чергової частини Берегівського райвідділу міліції по телефону «102» надійшло повідомлення від мешканця села Запсонь Берегівського району про зникнення з його подвір’я металевих воріт.

З’ясуванням обставин події зайнявся дільничний інспектор капітан міліції Андрій Бадо, який обслуговує дану адміністративну дільницю Берегівського району. Разом із сільським головою даного населеного пункту Василем Бочкої вони розкрили крадіжку. 

Крадіями воріт виявились мешканці с.Запсонь: 26-річний Лайош та 28-річний Бейло. Останні зізналися у скоєнні крадіжки та розказали, як все було. Викрадений металевий паркан було вилучено слідчим Берегівського райвідділу міліції як речовий доказ. 

Окрім того, вказані особи перевіряються на причетність до інших нерозкритих злочинів на території міста Берегова та району. 

Начальник берегівської міліції Олександр Яцканич повідомив, що даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст.185 ч.2 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб), що карається арештом на строк від трьох до шести місяців, обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк. 
Адальберт Фозекош, Берегівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp