Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівський репер потішив прихильників

19 червня 2015 р., 15:08

Увесь матеріал до нього був написаний ще у2011 році, утім платівка побачить світ лише цьогоріч.


– Протягом останніх років змінювалася тільки музична складова альбому. Пісень було 15. Деякі з них вирішив вже відкласти в архів, тож в кінцевому варіанті залишилося 10. Альбом записав за3 дні: за суботу, неділю і понеділок. За тиждень все звів до купи і визвучив. У записі альбому взяли участь мої друзі, колеги по цеху. Dee – товариш із Києва, ex-учасник Kickit, учасник міжнародної організації Universal Zulu Nation. Zombo – львівський колега із Kickit, учасник міжнародної організації Universal Zulu Nation. Критик – братіш із Виноградова, наш чувак із «В Підвалі Рекордз», – каже Миромен.

За його словами, пісні в альбомі, передусім, про його погляд на події та людей зі сторони.

– Окремо хочу виділити людину, яка намалювала ескіз для обкладинки. Людина, з якою дуже багато – «соупаденій» і яка вгадала настрій альбому практично не слухаючи його. Словом, вже все написано, записано, зведено до купи, визвучено і23 червня альбом виходить на «Kickit Records», – розповідає музикант.

Варто зазначити, що талановитий берегівчнин в одному з інтервю у2013 році розповів: «23 листопада2012 року вийшов наш альбом „Миромен і Зерон – Коннект EP” на лейблі Kickit Records. Вся музика на альбомі Васі Яцканича (Зерон). Працювали над альбомом більше року, виточували кожен звук, шукали цікаве звучання. Альбом вийшов класичним, без модних звуків, вокал записували вдома, зведення робили на простих колонках. Ми зробили маленький тираж, близько100 штук роздали нашим друзям. Відбулася також маленька закрита презентація на мій день народження. Далі альбом презентували у Львові, а вже повернулися в Берегово і виступили для більшої аудиторії. Відрадно, що і в інтернеті із середини лютого наш альбом прослухали більше1600 разів. Тепер настала черга для мого сольного альбому, який наразі готується».

Альбом можна прослухати тут: https://soundcloud.com/miromanua/sampler

Кліп музиканта2013 року:


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp