Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатський лікар "погорів" на хабарі

19 червня 2015 р., 19:01

Тепер за це доведеться відповідати перед законом

Співробітниками Управління протидії злочинам у сфері економіки УМВС України в Закарпатській області задокументовано факт вимагання неправомірної вигоди головним лікарем Вишківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

До міліції звернувся приватний підприємець з повідомленням про те, що від нього вимагають хабар за надання в оренду кабінету котрий розташований в приміщенні «Амбулаторії загальної практики сімейної медицини» в смт.Вишково Хустського району.

Вчора в ході проведення оперативних заходів співробітниками Управління протидії злочинам у сфері економіки УМВС України в Закарпатській області було задокументовано отримання неправомірної вигоди на загальну суму 6000 грн. головним лікарем вказаного медичного закладу. Цей 35-річний ескулап у два етапи отримав гроші від приватного підприємця. З початку о 11 годині - 2000 грн., а потім о 16.50 отримав «другий транш» у розмірі 4000 грн.

- «При Управлінні протидії злочинам у сфері економіки УМВС України в Закарпатській області запроваджено цілодобову гарячу лінію для повідомлень від громадян про факти корупції, вимагання хабарів, роботу ігрового бізнесу та інших злочинів у сфері економіки,» - прокоментував подію Начальник УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич.

Телефон «гарячої лінії» Управління протидії злочинам у сфері економіки УМВС України в Закарпатській області: 067 2000 102

СЗГ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp