Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

УжНУ співпрацюватиме зі словацькою Вищою школою менеджменту

19 червня 2015 р., 20:01

Це стало відомо сьогодні, 19 червня

19 червня між Ужгородським національним університетом в особі ректора Володимира Смоланки та представником Вищої школи менеджменту в місті Пряшеві (Словацька Республіка), кандидатом наук Мареком Сторошкою було підписано угоду про багатосторонню співпрацю щодо розвитку спільних навчальних та дослідних проектів.

Договір передбачає обмін педагогічними працівниками, науковими працівниками та студентами; спільну організацію курсів, практик, конференцій та семінарів; організацію спільних магістерських та післядипломних програм; спільні дослідницькі проекти, що дають можливість брати участь у державних та недержавних програмах; користування бібліотеками одне одного з підключенням до комунікаційних мереж; організацію обміну в галузі культури, мистецтва і спорту, а також інші форми співпраці.

Сторони домовилися утворити представництво «International school of management» при Інституті державного управління та регіонального розвитку ДВНЗ «УжНУ», директор якого професор, д.е.н. Володимир Приходько призначений відповідальним виконавцем угоди з української сторони.

Відповідно на базі однієї з кафедр Вищої школи планують створити представництво УжНУ, а функції відповідального виконавця договору доручити канцлеру словацького навчального закладу Йозефу Полачку.

Договір буде діяти сім років з моменту його підписання. Передбачено також автоматичне продовження угоди на наступні сім років за умови відсутності жодних письмових претензій за рік до закінчення чинності договору.

Антоніна Чундак, для Медіацентру УжНУ


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp