Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У галереї "Імпасто" відкрилась персональна виставка (ФОТО)

11 квітня 2014 р., 14:31

У середу, 9 квітня, у Виноградівській картинній галереї «Імпасто» відкрилась персональна виставка картин Маргарити Тегзе.

Творчий шлях мисткині почався з заснування класу малювання у Виноградівській школі мистецтв ім. Б. Бартока. Працюючи на посаді головного архітектора Виноградівськогоо району з 2010 року, Маргарита Тегзе є учасницею закарпатських художніх пленерів, активним діячем спілки «Митець Верховини», веде активну співпрацю з художниками Закарпаття, зокрема Виноградівщини.

{g}

Привітали з відкриттям виставки живопису Маргариту Тегзе в.о. голови районної державної адміністрації Михайло Русанюк, заступник голови районної державної адміністрації Єва Данич та начальник відділу культури РДА Василь Югас.

Відвідувачі виставки мали змогу отримати мистецьку насолоду, переглянувши яскраві та об’ємні картини, на яких постають барвисті квіти, куточки природи та історичні і архітектурні об’єкти рідного міста.

Виноградівська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp