Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород: білборди Ляшка не містять вихідних даних (ФОТО)

11 квітня 2014 р., 15:31

9 та 10 квітня на центральних вулицях Ужгороду з’явилися агітаційні білборди кандидата у Президенти Олега Ляшка, на яких не вказані вихідні дані, зокрема, хто замовник та який тираж агітаційної продукції.

На зображенні – фотографія пана Ляшка з військовими та напис «Я поверну Україні Крим!». Згідно з статтею 58 частина 1 пункту 6 Закону України «Про вибори Президента України», однією із форм передвиборчої агітації є «розміщення друкованих агітаційних матеріалів чи політичної реклами на носіях зовнішньої реклами».



Згідно зі статтею 59 частиною 3 цього ж Закону, «Друковані матеріали передвиборної агітації повинні містити відомості про установу, що здійснила друк, або вказівку, що друк здійснено з використанням обладнання відповідно кандидата на пост Президента України або партії, яка висунула кандидата на пост Президента України, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск, та замовника відповідних матеріалів».



Представниця рекламної агенції «Прайм» Ірина Німченко у коментарі ОПОРІ зауважила, що згідно з укладеним контрактом за зміст сюжету відповідає замовник. Водночас, за її словами, на електронних макетах, які були в агенції, вихідні дані агітаційної продукції зафіксовані. Якщо ж в Ужгороді на плакатах їх дійсно немає, то в найближчі дні цю інформацію доклеять.

Представник виборчого штабу Олега Ляшка Євген Шаян також зазначив, що на макетах, які штаб передав рекламній агенції, вказані вихідні дані. І, якщо їх на білборді немає, то з вини того, хто клеїв плакати. Пан Євген пообіцяв детально розібратися із ситуацією в Ужгороді.


Владимир 11.04.2014 18:16 IP: 52.36.80.212
А где здесь предвыборная агитация? На билборде же не указано что это кандидат в Президенты Украины. Здесь просто Олег Ляшко как физ лицо. Он же не агитирует голосовать за него. Так же как и не указывает что он кандидат. Так что согласно закону это не агитация! )

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp