Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як живуть в’язні в Ужгороді

21 червня 2015 р., 16:54

Прокуратура завітала з перевіркою до Закарпатської УВП (№9)

10 червня Закарпатську установу виконання покарань відділу Державної пенітенціарної служби України в Закарпатській області (№9) з комплексною перевіркою провідала прокуратура Закарпатської області, із залученням фахівців санітарно-епідеміологічної служби та органів охорони здоров’я.

Комплексна перевірка проводиться з метою контролю з питань додержання адміністрацією Закарпатської установи виконання покарань (№9) вимог кримінально-виконавчого та іншого законодавства при триманні взятих під варту та засуджених осіб.

Про це повідомили у прес-службі відділу ДПтС України в Закарпатській області.

В супроводі начальника УВП Юрія Чуми, начальником відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян прокуратури краю – Віталієм Більцем, працівниками санітарно-епідеміологічної служби та охорони здоров’я було здійснено обхід режимного корпусу під час якого ознайомилися з умовами тримання, медичною частиною та харчоблоком.



Комісією лікарів здійснено прийом ув’язнених та засуджених осіб, проведено огляд, для своєчасного діагностування, виявлення та попередження і зниження серед них захворювань. Та надані відповідні рекомендації.

Працівниками санітарно-епідеміологічної служби взято проби продуктів харчування з кухні установи.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp