Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На бік сепаратистів перейшов колишній помічник міністра оборони

22 червня 2015 р., 14:15

Генерал-майор Коломієць заявив, що забрав сім'ю з Києва і поїхав до Донецька.

Колишній помічник міністра оборони України, генерал-майор Олександр Коломієць приєднався до сепаратистів самопроголошеної ДНР. Про це він заявив на прес-конференції в Донецьку, повідомляє "Донецьке агентство новин".

Коломієць заявив, що багато українських військовихнібито хочуть перейти на бік сепаратистів.

"Багато офіцерів української армії дзвонять і хочуть сюди повернутися. Але вони бояться за те, що там їх не відпустять. Поки відбуваються тільки переговори, але найближчим часом, думаю, вони повернуться", - заявив перебіжчик.

Він також розповів, що змушений був вивезти родину з Києва, побоюючись переслідування з боку влади.
За словами Коломійця, остання його посада в оборонному відомстві - старший аналітик Збройних сил. Також він заявив, що 19 років служив на посаді обласного військового комісара Донецької області.
Коломієць заявив, що на боці України воюють виключно "добровольці націоналістичнихзагонів".

Екс-помічник глави Міноборони спрогнозував найближчим часом заворушення в рядахВСУ. "Офіцери не розуміють команд вбивати мирних жителів. Ми це побачимо десь приблизно до осені. Все зміниться", - підкреслив Коломієць, заявивши про дуже низький рівень потенціалу української армії.
Як повідомляв Корреспондент.net, минулого тижня на сторону сепаратистів ЛНР перейшли два офіцери зовнішньої розвідки - брати Олексій і Юрій Мірошниченки. З даного приводу СБУ завела справу за держзраду.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp