Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ДАІ повідомила подробиці ДТП у Маріуполі за участю "Азова"

22 червня 2015 р., 17:20

У ДАІ повідомили подробиці ДТП в Маріуполі за участю "Азова". Бійці везли в "швидкій" поранених під Широкиним, але водій "Daewoo Lanos" їх не пропустив.

Про це повідомили в ДАІ в Донецькій області."Автомобіль "швидкої допомоги" під керуванням 36-річного бійця полку "Азов" віз з Широкиного до лікарні поранених військовослужбовців. "Швидка" рухалася на червоний сигнал світлофору з увімкненим проблисковим маячком синього кольору", - зазначили в ДАІ.

Унаслідок ДТП постраждали водій та 30-річний пасажир "швидкої допомоги", а також 42-річний водій автомобілю "Дєу Ланос" та два його пасажири.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч.1 ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу України. Проводиться досудове слідство.

Станом на 15:12 сайт Маріуполя 0629 пише, що один з потерпілих, 25-річний пасажир "Daewoo Lanos" помер у реанімації. У ДТП він отримав черепно-мозкову травму, струс головного мозку, тупу травму грудної клітки. У чоловіка була зламана щелепа. У стані травматичного шоку його доставили в реанімацію, де він помер.

Пасажир Daewoo помер в лікарні. Фото 0629.com.uaДАІ нагадує, що у разі наближення транспортного засобу з увімкненим синім проблисковим маячком і (або) спеціальним звуковим сигналом водії інших транспортних засобів, які можуть створювати йому перешкоду для руху, зобов´язані дати йому дорогу і забезпечити безперешкодний проїзд зазначеного транспортного засобу (і супроводжуваних ним транспортних засобів).

"Швидка" з азовцями зіткнулася з "Daewoo Lanos". Фото 0629Як повідомлялося, спецпідрозділ "Азов" заявляє про поранення 4 бійців і руйнування опорного пункту сил АТО через обстріл бойовиками Широкиного Донецької області.

Раніше повідомлялося про ДТП в Маріуполі за участі бійців "Азова".


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp