Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Помер головний лікар обласної алергологічної лікарні у Солотвині

23 червня 2015 р., 10:09

Він більше 10 років очолював лікарню...

Медична спільнота Закарпаття глибоко сумує з приводу передчасної смерті головного лікаря обласної алергологічної лікарні смт. Солотвино Леона Івановича ДАНКА та висловлює щире співчуття рідним та близьким покійного.

Данко Леон Іванович народився 21 липня 1957 року у с.Вільхівці Тячівського району Закарпатської області. З 1964 по 1974 роки навчався у Вільхівській середній школі. З 1974 по 1980 рік навчався у Івано-Франківському державному медичному інституті. Після закінчення Івано-Франківського державного медичного інституту з 1980 по 1981 рік проходив інтернатуру за спеціальністю «терапія» на базі Хустської центральної районної лікарні, а з серпня 1981 року працював лікарем Республіканської алергологічної лікарні.

У 1986-1990 проходив навчання в заочній аспірантурі при Київському національному дослідному інституті фтизіатрії та пульмонології ім.Ф.Г.Яновського за спеціальністю «клінічна пульмонологія». В 1990 році успішно захистив кандидатську дисертацію.

Маючи високі організаторські здібності, у травні 2003 року призначений головним лікарем обласної алергологічної лікарні смт.Солотвино Тячівського району. За весь час роботи проявив себе чесним, працелюбним, висококваліфікованим спеціалістом, з великою повагою і терпінням ставився до спеціалістів та пацієнтів, завжди хотів допомогти колегам та хворим. Світлі спогади про цю доброзичливу людину назавжди залишаться у серцях всіх, хто знав, любив і поважав Леона Івановича.

Вічна йому пам`ять…

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp