Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура намагається відсудити землю, вартістю в 1 мільйон гривень

23 червня 2015 р., 12:44

Позов уже передали до Ужгородського міськрайонного суду

Ужгородською міжрайонною прокуратурою подано позовну заяву до Ужгородського міськрайонного суду в інтересах держави в особі Коритнянської сільської ради до приватного підприємця про приведення у відповідність до вимог чинного законодавства та зміну умов договору оренди земельної ділянки площею 1,50 га і нормативною грошовою оцінкою понад 1 млн грн.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Зокрема встановлено, що підприємець впродовж 2012-2015 років умисно ухиляється від внесення змін до договору оренди та приведення його у відповідність до вимог чинного законодавства, у зв’язку зі зміною нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що в свою чергу призвело до ненадходження до місцевого бюджету орендної плати на значну суму.

Підставою для звернення прокуратури до суду стало те, що приватний підприємець, всупереч вимог Податкового та Земельного кодексів України, Закону України «Про оренду землі», сплачує орендну плату, яка є менша ніж 3% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp