Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Головні міліціонери міст та районів Закарпаття склали іспит (Фото)

23 червня 2015 р., 15:36

Спочатку теорія, а потім "Макаров"

Сьогодні вівторкова нарада міліції Закарпаття в Ужгороді для керівників та заступників міських та районних відділів органів внутрішніх справ завершилася тестуванням та перевіркою вогневої підготовки.

Розширена нарада в УМВС на якій традиційно є присутніми всі керівники та заступники міських та районних відділів внутрішніх справ Закарпатської області сьогодні завершилася не традиційно. Головуючий на нараді начальник УМВС Закарпаття полковник міліції Сергій Шаранич запросив всіх присутніх взяти участь у тестуванні із службової підготовки.

До зали, в котрій проходила нарада, співробітники кадрового апарату занесли листи з тестовими завданнями. Питання в тестах охоплюють весь спектр роботи сучасного керівника правоохоронного органу. Це ґрунтовні знання в юриспруденції, службових дисциплінах та навіть у психології управління.

Після тестування всіх керівників районної міліції було запрошено до тиру, де на кожного чекав «Макаров» для виконання вправ із вогневої підготовки.

{g}

- «Сьогодення вимагає від керівника правоохоронців бути готовим до дії кожної миті. Приймати законні рішення та брати на себе відповідальність за долю людей. Ці вправи та тренування спрямовані на вдосконалення навичок керівника, на підвищення професіоналізму та власне ефективності кожного правоохоронця,» - прокоментував начальник УМВС полковник міліції Сергій Шаранич не традиційне завершення щотижневої наради.


СЗГ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp