Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські землевпорядники радіють зменшенню кількості звернень до них

11 квітня 2014 р., 20:43

Спеціалісти Головного управління Держземагентства у Закарпатській області упродовж І кварталу 2014 року розглянули 47 звернень громадян щодо вирішення проблемних питань у сфері земельних відносин.

Порівняно з аналогічним періодом 2013 року кількість звернень громадян зменшилася, бо тоді становила - 72 звернення.

Зменшення кількості звернень громадян є результатом проведеної фахівцями Головного управління широкомасштабної інформаційно-роз’яснювальної роботи стосовно норм чинного законодавства у місцевих засобах масової інформації та на зустрічах з громадськістю.

Крім того, з початку року до керівництва Головного управління на особистий прийом звернулося 13 громадян, яким надано фахові консультації та допомогу у вирішенні земельних питань.

Водночас фахівці територіальних органів земельних ресурсів області розглянули і надали роз’яснення на 1191 звернення громадян.

– Питання розгляду звернень громадян знаходиться на постійному контролі Головного управління Держземагентства у області. Всі звернення розглядаються без порушення встановленого законом терміну, – зазначив перший заступник начальника Головного управління Держземагентства у Закарпатській області Володимир Токар. – Основні питання, які турбують громадян, – передача у власність та виділення земельних ділянок, присвоєння наділу кадастрового номера, переоформлення державного акта, земельні спори тощо. Головне управління Держемагенство в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp