Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині - грандіозний ремонт доріг (ФОТО)

24 червня 2015 р., 10:41

Шляхи будуть оновлені

Саме з цього населеного пункту стартував найважливіший проект району за весь період незалежності – капітальний ремонт доріг загального користуваня. Як наголосив т.в.о. голови райдержадміністрації Василь Йовдій - це стратегічне питання для Тячівщини, над яким влада добряче попрацювала впродовж останніх кількох місяців. Його результатом стануть впорядковані автошляхи, про які місцеві жителі могли вже хіба що мріяти. Тож обіцянку, яку давало керівництво району громаді незабаром буде виконано.

 

- В це мало хто вірив, однак нам вдалося зробити те, чого не змогли попередніми роками. І якщо комусь здається, що все так легко і просто, то він сильно помиляється. Була здійснена колосальна робота від розробки і прийняття програми, пошуку джерел фінансування до підписання договорів з її виконавцем, - так проуоментував дану ситуацію Василь Йовдій.

І що не менш важливо - знайдено порозуміння з органами самоврядування, оскільки ремонт доріг здійснюється за участі як районного, так і місцевих бюджетів.

А щоб воно після ремонту найдовше служило людям, депутати районної ради вже прийняли на одній з своїх останнніх сесій рішення обмежити рух важковагового транспорту загальною вагою понад 24 тонни і осьовим навантаженням понад 7 тонн у спекотну погоду з 10 до 22 години. Також, рекомендували заборонити буксирування лісовозами порожніх напівпричепів.

Що саме лісовози, які тут систематично проїжджають, найбільше руйнують дороги, погоджується і підрядник, директор ПП "Стік" Ярослав Дюгов. В той же час він запевняє у якості виконанння робіт своєю фірмою і дає гарантію щонайменше на два роки. Також з метою збереження доріг тут передбачено облаштування узбічь та кюветів.

Отож ремонтні роботи у Тересві наближаються до завершення. Наступний етап - село Криве і надалі інші населені пункти у напрямку Усть- Чорної. Загалом, як запевняє Василь Йовдій, до кінця літа всі проблемні дороги Тячівського району будуть приведені до ладу. А що так воно й буде насправді можна переконатися на прикладі оновлених автошляхів даного селища.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp