Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Воловеччині держслужбовців зі святом вітали

24 червня 2015 р., 12:01

Професійне свято вони відзначили вчора, 23 червня

Працівники державної служби Воловеччини відзначили своє професійне свято. З цієї нагоди т. в. о. голови районної державної адміністрації О. О. Ціник у своєму вітанні відзначив, що за традицією в цей день вшановують тих, хто своєю професійною діяльністю на посадах у державних органах та їх апаратах забезпечує практичне виконання завдань і функції держави. Праця державних службовців є важливою і відповідальною й тому в пошані серед людей. Разом із своїми колегами краю це свято відзначають і працівники державної служби Воловеччини. Він відзначив їх високу компетентність, яка вимагає від них постійного підвищення кваліфікації. Як результат – працівники районної державної адміністрації беруть активну участь у щорічному Всеукраїнському конкурсі „Кращий державний службовець”. У конкурсних змаганнях взяли участь державні службовці апарату та структурних підрозділів РДА. Організаційним комітетом визначено переможців першого туру конкурсу, зокрема у номінації „Кращий керівник”. Переможцем став завідувач сектора житлово-комунального господарства та будівництва РДА М. М. Яремчук.

Промовець висловив подяку колективам, які високо несуть звання державного службовця на нелегкій і відповідальній роботі у владних структурах, побажав усім міцного здоров’я, щастя і добробуту, досягнення нових професійних висот.

Зичні слова учасникам урочистостей адресував голова районної ради І. А. Щербей. Подякував усім за багаторічну працю в органах виконавчої влади, співпрацю з органами місцевого самоврядування, бажав їм нових здобутків у праці на благо нашої держави. Він наголосив, що сучасному державному службовцю мають бути притаманні широкий спектр ділових якостей, висока ерудиція і професійна компетентність, діловитість і здатність ефективно діяти в умовах сьогодення, комунікабельність, енергійність, висока працездатність й вимогливість. Цими якостями сповна володіють державні службовці нашого району. Іван Андрійович побажав усім витримки й терпіння, таких необхідних у роботі.

Найкращі привітання державним службовцям висловив начальник районного управління юстиції Е. В. Пижик.

За сумлінну працю в органах державної виконавчої влади, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Дня державної служби т. в. о. голови райдержадміністрації О. О. Ціник нагородив грамотами РДА провідного спеціаліста реєстраційної служби районного управління юстиції С. Б. Балаж, державного виконавця відділу державної виконавчої служби районного управління юстиції О. В. Биркович, начальника відділу звітності та бухгалтерського обліку операцій з виконання бюджетів – головного бухгалтера управління Державної казначейської служби у Воловецькому районі Т. Ю. Будай, головного державного ревізора-інспектора Воловецького відділення Свалявської ОДПІ М. Д. Гаринець, заступника начальника управління – начальника бюджетного відділу фінансового управління РДА О. І. Гвоздак, спеціаліста відділу економічного розвитку і торгівлі РДА О. О. Гнип, головного спеціаліста сектора землеустрою, охорони та ринку земель відділу Держземагентства у Воловецькому районі В. І. Дем’яна, заступника начальника управління Пенсійного фонду України у Воловецькому районі Т. П. Мадяр, керівника апарату РДА В. І. Повідайчика, заступника начальника відділу державних соціальних допомог управління соцзахисту населення РДА Л. І. Траньович, завідувача сектором торгівлі та інфраструктури відділу економічного розвитку і торгівлі РДА Н. М. Щербей та завідувача сектором житлово-комунального господарства й будівництва РДА М. М. Яремчука.

З нагоди Дня працівника державної служби аматори та артисти районного будинку культури дали концерт.

В. БІГАРІЙ


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp