Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Правильне" рішення суду коштувало ужгородцеві 22 тисячі

24 червня 2015 р., 19:02

"Рєшателя" затримали міліціонери.

Зафіксовано отримання громадянином 22 000 гривень для вирішення спірного питання у судовому засіданні. Під час передачі вказаної суми грошей громадянина Ужгорода –«рєшатєля» судового спору було затримано співробітниками Слідчого управління УМВС України в Закарпатській області та Управління протидії злочинам у сфері економіки.

До міліції звернувся 35 річний житель Ужгорода з повідомленням, що йому пропонують вирішити питання по цивільній справі в суді шляхом передачі певній особі суми грошей еквівалентній одній тисячі доларів США. Співробітниками Слідчого управління спільно з управлінням протидії злочинам у сфері економіки вказане повідомлення було внесено до ЄРДР і розпочаті оперативні заходи щодо документування отримання неправомірної вигоди «рєшалою».

Вчора, в одному з кафе в селі Минай Ужгородського району було зафіксовано передачу суми 22 000 гривень 48 річному жителю обласного центру «за позитивне вирішення питання в цивільній справі».

Сьогодні «решатєлю» було оголошено підозру в скоєнні злочину за частиною третьою статті 369.Кримінального кодексу України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі), яка передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна На даний час вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Нагадуємо, що при Управління протидії злочинам у сфері економіки УМВСУкраїни в Закарпатській області започатковано «гарячу лінію» для повідомлень громадян про злочини в сфері економіки. Якщо від вас вимагають хабар слід телефонувати за номером: 067 2000 102, або 102 черговому міліції.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp