Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Інше Мукачево: місця, варті уваги

25 червня 2015 р., 17:01

Вікенд у Мукачеві подарує вам неймовірні емоції

Часто Мукачеве називають неофіційною столицею Закарпаття. І не дивно. Це унікальне місто, де за короткий вікенд можна зробити багато цікавого: побувати у середньовічному замку, палаці і винному погребі; скуштувати шедеври угорської кухні і найкращі закарпатські ласощі; відчути ауру старовини, гармонійно переплетеної із сучасністю, а найголовніше — здобути світлі враження надовго!

Замок «Паланок»

Справжня туристична мекка, до якої здійснюють «паломництво» мандрівники з усієї України. Окрім прогулянки загадковими підземеллями, обов’язково оцініть пейзаж із замкової вежі: звідси видно одразу 4 сусідні країни!

Вартість входу: 10 грн.

Кав’ярня «Бондаренко»


Скуштувати вишукані закарпатські десерти Мукачеве запрошує до кондитерського дому «Бондаренко», який став своєрідною візитівкою міста. Десятки видів цукерок і випічки — на ваш смак!

Міська ратуша

Одна з найдивовижніших архітектурних пам’яток Мукачевого, що вражає оригінальними формами. Раніше Мукачівська ратуша пишалася титулом однієї з найкрасивіших у Європі, однак і сьогодні їй під силу затьмарити усіх «конкуренток».

Музей меду

Єдиний музей такого роду у цілій країні! Для всіх любителів меду екскурсія стане найцікавішою частиною подорожі, пише Versal. Своїм гостям музей дарує можливість продегустувати закарпатський мед і медові напої.

Екскурсія безкоштовна.

Палац Ракоці


У Мукачевому його також називають «Білим палацом». Раніше був місцем зустрічі еліти і вельмож, сьогодні його господарями є обдаровані діти: тут діє перша на Закарпатті дитяча художня школа.

«Кельтський двір під Ловачкою»

Поїздка на Закарпаття не буде повноцінною без відвідин дегустаційного залу «Кельтський двір під Ловачкою». Розташований у старовинному підвалі довжиною 45 м, заклад пропонує гостям спробувати фруктових паленок і настоянок, домашнього елю, сидру та інших ексклюзивних напоїв. До них також подають закуски з солониною і смальцем домашнього приготування.

Вартість дегустації 9 напоїв: 150 грн.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp