Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатським хабарникам вручатимуть "чорну мітку" (Фото)

25 червня 2015 р., 20:39

Кожна мітка знайде свого власника

23 червня, було представлено “Гривню Куцина”.

“Гривня Куцина” – це своєрідна чорна мітка хабарників Закарпаття. Представлення відбулось на підписанні угоди про співпрацю між Закарпатськими осередками ВО “Свобода” та “УНП-Рух”. Chyn.info вестиме детальне висвітлення кожного вручення купюри на руки. Корупціонери пам’ятайте хлопці повернуться з передової, до того ж із залізним аргументами – вказано на банкноті.

Поки що випущено купюри в два номінали, один більш веселий, з теплими кольорами, інший – агресивніший, стверджувальний у червоних тонах. За словами організаторів акції – “кожна купюра знайде власника, а номінали використовуватимуться в залежності від важкості злочину, проте вже сьогодні зрозуміло, що червоних “Гривнів” буде набагато більше”.

{g}

Якщо у Вас вимагають хабаря, або ж Ви постраждали від корупції з боку чиновників чи інших владних осіб, звертайтесь до редакції Chyn.info за електронною адресою andryihaiduk@gmail.com, щоб разом на камеру вручити “Чорну мітку” та провести журналістське розслідування. Для подібних злочинів, Chyn.info створює однойменну категорію на сайті – “Гривня Куцина”, де висвітлюватиме корупційні злочини.

“Пам’ятай чиновник, хлопці з передової повернуться, із залізними аргументами, і в першу чергу зайдуть до тебе по своє – за Гривнею Куцина”


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp