Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті малюка покинули напризволяще у замкненому будинку (ФОТО)

26 червня 2015 р., 15:20

Закарпатців просять допомогти у пошуках батьків хлопчика

Працівниками Ужгородського міськвідділу міліції розшукуютьсябатьки малолітньої дитини, знайденої у закинутому приватномубудинку по вул. Богомольця в обласному центрі.

Вчора, близько 16-ї години до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 73-річного мешканця міста про те, що із закинутого будинкупо вул. Богомольця чути плач дитини.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група та працівники секторукримінальної міліції у справах дітей міськвідділу міліції, а також фахівціслужби у справах дітей Ужгородської міської ради.

При огляді приміщень вищезазначеного будинку у одній з кімнатправоохоронці виявили малюка віком 2-2,5 років. На даний час міліціонерами вживаються заходи щодо встановлення особи покинутої на призволящемаленької дитини та її батьків.

Зараз «нічийний» хлопчик знаходиться у дитячій лікарні, де пробуде щекілька днів, поки медики не проведуть завершальні обстеження. Після цього,якщо не вдасться відшукати батьків, хлопчика передадуть в дитячийбудинок.

Працівники Ужгородського міського відділу міліції закликають громадян ігостей нашого міста, будь-ласка, якщо ви побачили самотню дитину де-небудь звертайтесь до найближчого відділу міліції, щоб якомога швидшебула можливість встановити особу дитини та батьків.

Шановні громадяни! Якщо ви впізнали дитину чи володієте будь-якоюінформацією стосовно нього, або ж вам відоме можливе місце перебуванняйого батьків прохання повідомити за номерами: 102 та 61-43-46, (черговачастина ужгородської міської міліції), або особисто зверніться доУжгородського МВ УМВС України в Закарпатській області за адресою: м.Ужгород, вул. Гагаріна, 10/а.

Інформація Ужгородського МВ УМВС








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp