Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршавчани-учасники АТО об’єднались у громадську організацію

27 червня 2015 р., 17:33

Районна влада пообіцяла допомогу та тісну співпрацю

Відбулася установча конференція спілки учасників антитерористичної операції. Крім військових, в конференції взяли участь т.в.о. голови райдержадміністрації Віктор Симканинець, голова районної ради Іван Савко, його заступник Петро Добромільський, начальник відділу охорони здоров'я РДА Сергій Караслай та представник Іршавсько-Виноградівського об’єднаного військового комісаріату Микола Дикий.

Про це повідомили в Іршавській РДА.

Головував на засіданні Микола Вовканич, який озвучив основну мету створюваної громадської організації: допомога пораненим та родичам загиблих бійців, а також співпраця з волонтерами.

Керівники району, в свою чергу, підтримали думку, що ми всі зобов’язані допомагати як тим землякам, які захищають нашу країну, так і тим, хто повернувся до мирного життя. І, звичайно, піклуватися про родини загиблих. Віктор Андрійович зауважив, що співпраця спілки та районної влади допоможе систематизувати питання та потреби бійців і їх родин для спільного вирішення. Сергій Караслай запропонував учасникам АТО звертатися до нього з питаннями що стосуються медицини та медикаментів зокрема.

Учасники громадської організації визначилися з її назвою: «Захисники рідної Вітчизни». Після деяких обговорень, вибрали голову організації, проголосувавши одноголосно за кандидатуру Михайла Боднаря із Довгого. Також обрали Правління у складі трьох чоловік та ревізійну комісію. На завершення Головуючий запропонував зібратися наступного тижня, визначившись попередньо з питаннями, які потребують вирішення.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp