Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Призери світових чемпіонатів зібрались у "Буревіснику" (Фото)

27 червня 2015 р., 18:55

Молодість та досвід сьогодні змагались в Ужгороді

Аж два турніри з плавання сьогодні, 27 червня, прийняв ужгородський «Буревісник»: товариські змагання для дітей «Ура, канікули!» та зустріч спортсменів-ветеранів категорії «Мастерс».

Член президії Федерації плавання України Віктор Золотько розповів, що турнір зібрав 36 учасників із 9 міст України. Змагаються плавці віком від 25 років та старші, найсоліднішому спортсмену вже виповнився 71 рік.

Головує в журі спеціальний гість із Києва, олімпійський чемпіон Сергій Фесенко. Серед учасників запливів найвищі результати показує срібний призер чемпіонату світу з плавання Оксана Колбасінська.

«Це традиційні змагання в Ужгороді, цього року це вже повторний турнір. Участь беруть плавці різних вікових категорій та різних рівнів. Основна ціль таких змагань – привернення уваги до плавання. Цей турнір був під питанням, і ми дуже раді, що його вдалося провести», – розповів Віктор Золотько.

{g}

7dniv.info


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp