Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ФК «Гела» виграв суперкубок Берегова з міні-футболу (Фото)

28 червня 2015 р., 09:44

Матч відбувся вчора на берегівському стадіоні

27 червня на стадіоні «Дружба» відбувся матч за суперкубок міста між ФК «Гела» та ФК «Котнар».

 

ФК«Гела» — ФК «Котнар» – 2:2 по пен: 3:2
Арбітр: Іштван Біров
Гела:С. Фединишинець,О. Виноградов,П. Шкіря,Д. Золотарьов, С. Кінаров.
Виходили на поле:С. Попович,Р. Сторожук,Г. Лоовш
Тренер: Ігор Загієв
Котнар:М. Панько,Р. Варцаба,Р. Нодь,Г. Омбоді, Ю. Мікец
Виходили на поле: І. Гал,Ш. Рожа,К. Бочкаї
Тренер: Юрій Пейтер
Голи: 0:1Р. Надь –4 хв., 1:1Д. Золотарьов –11 хв., 2:1О. Виноградов –13 хв., 2:2Г. Омбоді –26 хв.
Пенальті:П. Шкіря,Г. Лоовш,О. Виноградов (ФК «Гела»); І. Гал,Г. Омбоді (ФК «Котнар»)
Нереалізовані:С. Феденишинець (ФК «Гела»);Р. Нодь, Ю. Міцец (ФК «Котнар»)

Вже традиційно перед початком чемпіонату розігрується суперкубок міста. В цьому році ділили трофей між собою ФК «Гела» та ФК «Котнар». Команди на початку сезону дуже добре укомплектувалися. Якщо футболісти «Гели» у своєму складі нараховують декілька новачків, то у «Котнара» склад змінився суттєво. Команда укомплектувалась багатьма молодими футболістами з колишнього колективу «Наполі.

Перші хвилини матчу принесли багато позитивних моментів. Декілька моментів змарнував Роберт Нодь. Таким самим марнотратством йому відповів Дмитро Золотарьов. На4 хв. Роберт Нодь отримав передачу від Гаврила Омбоді і переграв з близької відстані голкіпера «Гели» – 0:1. На черзі була відповідь суперників. Спочатку Золотарьов зрівняв рахунок, а потім голкіпер «Котнару» Михайло Панько помилився і віддав пас супернику. Олександр Виноградов від такого подарунку не відмовився – 2:1.

У другому таймі вже «Котнар» пішов уперед. Команда під тиском відставання в один м’яч зуміла створити гольовий момент аж на26 хвилині. Роберт Нодь, обігравши захисників «Гели», віддав пас на Гаврила Омбоді, який потужнім ударом загнав «шкіряного» під стійку – 2:2. Далі команди показали глядачам, як потрібно марнувати моменти. «Геологи» кілька разів не перегравали Михайла Панька, а у «виноробів» збився приціл і по воротам вони не потрапляли. В підсумку нічия і доля кубку вирішувалась у післяматчевих пенальті.

Одинадцяти метрові краще пробили футболісти «Гели». На влучні удари Петра Шкіри, Гаврила Лоовша та Олександра Виноградова суперники відповіли лише результативними голами Іштвана Гала та Гаврила Омбоді.

Церемонію нагородження проводили голова Берегівської міської федерації футболу Олександр Сільченко та його заступник Юрій Сегляник. Команди були нагороджені медалями, арбітр пам’ятною винагородою, а чемпіону дістався суперкубок міста.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp