Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україна відновила постачання продуктів до Криму - ФСБ Росії

28 червня 2015 р., 16:32

Прикордонслужба РФ заявила, що Україна дозволила вантажівкам в'їжджати на півострів.

Україна відновила рух вантажних автомобілів з продовольством і товарами на територію Криму. Про це повідомляють РИА Новости з посиланням на прес-службу прикордонного управління ФСБ Росії по Криму.

Спроба України здійснити сировинну блокаду Криму повністю провалилася. У ніч з 26 на 27 червня рух вантажних автомашин через державний кордон відновився", - заявили в російському відомстві.

Російські прикордонники сказали, що їм невідомо, на підставі яких законодавчих актів діяли співробітники українських пунктів пропуску. Роз'яснювальна робота з водіями не проводилися.

Нагадаємо, напередодні в черзі до Криму стояло близько 250 вантажівок. У зв'язку з цим у ФСБ Росії звинуватили Україну в навмисній блокаді поставок продуктів до Криму. У Держприкордонслужбі України заявили, що черги на кордоні з Кримом спровоковані тривалим оформленням транспорту російською стороною.

Як повідомляв Кореспондент.net, 4 червня Кабмін затвердив порядок в'їзду і виїзду з окупованої території Криму. Згідно з новою постановою, проїзд можливий тільки через пропускні пункти, які працюють цілодобово.

Кореспондент

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp