Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За забавами рахівської дітвори тепер спостерігає ... слон (Фото)

29 червня 2015 р., 09:58

Справжній подарунок для дітей

28 травня у місті Рахів пройшло урочисте відкриття довгоочікуваного дитячого майданчика. З нагоди відкриття для дітей організували веселі забави. Вихованці районного Будинку дитячої та юнацької творчості – шоу-балет,,Грація”, солістки – Вероніка Турок, Олександра Небела, Ольга Ворохта, танцювальний колектив ,,Віва”, дитячий дошкільний навчальний заклад № 2 та місцеві аніматори подарували присутнім багато чудових виступів.

Нові ігрові споруди всім прийшлися до душі, адже задовольнять вподобання кожної дитини. Для найменших дітлахів спорудили гойдалки, для старших – великий комплекс з гірками та перелазами. Відтепер дітвора Рахова, зможе весело та з користю провести своє дозвілля. Родзинкою майданчика став Слоник-фонтанчик.

{g}

Після урочистого відкриття дитячого комплексу дітлашня заполонила гірки і гойдалки, спілкуючись із своїми улюбленими героями Капітаном Джеком Горобцем та Білосніжкою і ласували безкоштовним морозивом, повідомляє zakarpattya.net. Слід сказати, що відкриття майданчика було не тільки урочистим, а й дійсно святковим, організатори влаштували для дітей цікаві конкурси та подарунки.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp