Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Рів’єра" покаже ще одну виставу ужгородцям

29 червня 2015 р., 15:10

Виставу на воді

Унікальний європейський цирк на воді «Рів’єра» покаже сьогодні додаткову виставу, оскільки з таким проханням звернулися самі ужгородці. Цирк виступає на Закарпатті вперше і уже встиг завоювати серця дорослих і маленьких глядачів.

«Мені дуже сподобався клоун Валєрік і мильні бульбашки. Вони такі великі, що туди може вміститися навіть людина», – захоплено каже восьмирічна Аліна зі Сторожниці. Її супутник Максим в захваті від залізної людини і номера з лазерними променями. «Він таки-и-и-ий... такий сильний! Він їх рухає! І жонглює. Я теж, коли виросту, так зможу!», – ділиться враженнями хлопчик.

Загалом розважальна програма, з якою артисти «Рів’єри» приїхали на Закарпаття, триває 2,5 години. Серед номерів – виступи крокодила, єнота, пітона, мавпочок, поні та інших тварин. Видовищними є номери з фаєр-шоу та польоти повітряних гімнастів.

Оскільки керівництво та колектив цирку активно займаються благочинністю, частину квитків розприділили між малозабезпеченими, дітьми-сиротами та дітками-переселенцями.

Цирк на воді «Рів’єра» розважатиме публіку в Ужгороді до 5 липня. Розташувався цирк біля супермаркету «Дастор» на території ковзанки «IceLand».


Довідка: «Рів’єра» – по-справжньому сімейний цирк, створений артистами сім’ї Шекера у листопаді 2008 року. Артисти цієї династії понад 30 років успішно гастролювали в цирках Туреччини, Америки, Німеччини, Іспанії, Китаю, Польщі і приймали участь у міжнародних фестивалях. Саме цей досвід допоміг родині Шекера створити власний цирк-шапіто. З травня 2011 року цирк розпочав роботу на воді. На сьогодні гастролі успішно проходять не тільки в Україні, а й у країнах Європи. Щороку «Рів’єра» показує понад 320 вистав для 250 тисяч глядачів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp