Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кого із закарпатських чиновників сьогодні звільнив Полторак

29 червня 2015 р., 15:22

Звільненому посадовцю уже шукають заміну

У понеділок, 29 червня, на Закарпатті з робочим візитом перебуває міністр оборони України Степан Полторак. Зранку Міністр взяв участь у розширеній нараді в облдержадміністрації за участі представників військових, керівництва районів та міст краю, обласних служб.

Під час неї Степан Полторак поцікавився в представників ЗСУ станом справ із житлом для вояків в області. "Я здивований тим, що з 2008-го року на Закарпатті за лінією міноборони не було збудовано ані квадратного метра житла", - сказав урядовець і гостро розкритикував представників Управління капітального будівництва Західного оперативного управління ЗСУ України.

Начальник цього підрозділу Богдан Дацко навіть не спромігся назвати кількість родин загиблих закарпатців, які найбільше потребують житла. Затим Степан Полторак повідомив, що просто сьогодні видає наказ про звільнення цього військового чиновника, й заміну його більш відповідальним посадовцем, а також, що ініціює роботу із закупівлі житла за кошти Міноборони для згаданих сімей, про що дає відповідні доручення.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp