Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівський військовий шпиталь розбудують

29 червня 2015 р., 16:11

Мера міста таки почули

Мукачівський військовий шпиталь матиме можливість розширити свої потужності – Міноборони домовилося з місцевою владою

Про перспективи розширення потужностей військового шпиталю у Мукачеві йшлося у понеділок, 29 червня, під час візиту до закладу міністра оборони України Степана Полторака.

Як відомо, міністр перебував на Закарпатті з робочим візитом, і спільно з головою ОДА Василем Губалем також відвідав і шпиталь.

Спершу ж голова оборонного відомства оглянув палати, поспілкувався з медиками і вояками, та вручив нагрудні знаки бійцям АТО, котрі лікуються після травм і поранень, отриманих у зоні АТО. Відзнаки від Міністерства оборони отримали Іван Скляр, Іван Войтюк, Сергій Рацин, Дмитро Матюшко, Валерій Голентюк, Вадим Зябліцев. Степан Полторак з подякою за службу з оборони держави побажав воякам якнайшвидше відновити сили та загалом міцного здоров'я, а колективу шпиталю подякував за роботу.

А під час спілкування з представниками міської та обласної влади ішлося про потреби розширення лікувального закладу. З такою ініціативою виступають у Мукачеві, де готові докластися до забезпечення потреб шпиталю. Це є можливим, якщо території із господарськими спорудами будуть передані Міністерством оборони місту. Насамкінець зустрічі керівник області повідомив – такої домовленості досягнуто.

"Міський голова Мукачева Золтан Лендєл ствердив, що місто готове зайнятися відбудовою на прилеглих до нинішніх корпусів шпиталю територіях, якщо їх передадуть Мукачеву", - сказав Василь Губаль, поінформувавши, що разом з представниками Міноборони буде створена відповідна робоча група. Чи допоможе Міністерство оборони коштами для розширення шпиталю та його забезпечення – наразі невідомо.

Прес-служба Закарпатської ОДА


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp