Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Російські бандити гатять по українським землям

29 червня 2015 р., 18:57

Використовують заборонено зброю попри омовленості у Мінську

Ситуація в зоні АТО залишається складною та зберігає загрозу поновлення активних бойових дій з боку проросійських незаконних збройних формувань на окремих напрямках.

Про це повідомили у прес-центрі АТО.

Противник продовжує нарощення своїх угруповань, проводить ротацію особового складу в окремих підрозділах та приховано переміщує військову техніку ближче до лінії розмежування. В свою чергу, командування сил АТО вживає необхідних заходів для посилення оборони, створення резервів сил і засобів, які дозволять дати адекватну відповідь ворогу у разі його спроби захопити підконтрольні Україні території..

Аналіз кількості обстрілів за кілька останніх днів свідчить про стабільно високу інтенсивність обстрілів з боку проросійських бойовиків. За минулу добу противник 101 раз відкривав вогонь по на захисниках. А сьогодні впродовж дня ворог 38 разів обстріляв наші позиції застосовуючи заборонені Мінськими домовленостями зразки озброєння.

Найскладнішою ситуація залишається на Донецькому напрямку.

Зранку проросійські бандформування гатили зі 122-мм гаубиць по наших позиціях в районі Гранітного та Старогнатівки. Поблизу Опитного били з танків. Кримське обстріляли з автоматичних станкових гранатометів та озброєння БМП. Сокільники зазнали обстрілів зі 120-мм мінометів.

В обід під ударами мінометів калібру 120 мм опинились наші підрозділи в районі Широкиного. Біля Гранітного гатив ворожий танк.

Неспокійно було й в районі Мар’їнки. По обіді наші позиції ворог обстрілював зі стрілецької зброї та 82-мм мінометів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp