Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Завтра в Ужгороді роздаватимуть пояси

12 квітня 2014 р., 21:57

Щоправда, не всім, а лише кращим каратистам Шидокан

Закарпатська обласна федерація Шидокан карате проводить в Ужгороді навчально-атестаційні збори. Завтра, у неділю, 13 квітня, відбудеться основна частина дійства: атестація та нагородження. Вік учасників – від 4 до 36 років, – одні займаються роками і вже завтра боротимуться за зелений або ж коричневий пояс, інші нещодавно розпочали тренування.

Мета даного заходу – підвищення майстерності інструкторів та спортсменів Шидокан карате, пропаганда здорового способу життя, зміцнення дружніх стосунків.

Збори та атестація проходять під керівництвом сенсея Нодарі Цирікашвілі, бранч-президента Шидокан в Україні та сенсея Михайла Годинця, голови Закарпатської обласної федерації Шидокан. 

"Подібні заходи корисно проводити не тільки для індивідуального спортивного росту кожного учасника, але і для популяризації Шидокан карате серед мас. Крім того, перед кожним учасником постає велика відповідальність, оскільки всі разом показують лице школи Шидокан в Ужгороді", – зазначив Михайло Годинець.

Захід відбудеться 13 квітня у ПАДІЮНі (м.Ужгород, Студентська набережна, 8). Початок – о 9:00.


Довідка: Шидокан карате — це повноконтактне бойове мистецтво, яке поєднує техніку японського нокдаун-карате, тайського боксу та греплінгу (боротьби). Спортсмени федерації виступають у різних напрямах повноконтактних бойових мистецтв:

• Шидокан карате (у розділах нокдаун-карате, Шидокан-gloves, Шидокан-ММА);
• кікбоксинг (у розділах full-contact, лоу-кік, К-1);
• кіокушин карате;
• змішані єдиноборства (ММА) та ін.

Агентство комунікацій ПАЗЛ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp