Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття: Зловмисника з ножем серед ночі затримали на "гарячому"

30 червня 2015 р., 17:20

Міліція вчасно спрацювала.

В Ужгороді 23-річний місцевий житель погрожував фізичною розправою оператору автозаправної станції. На щастя, на допомогу працівнику АЗС оперативно прибули міліціонери Державної служби охорони.

Близько першої години ночі молодик прийшов на автозаправну станцію по вулиці Минайській і безпричинно почав агресивно поводитися щодо працівниці закладу. Жінка розповіла, що молодий чоловік, перебуваючи на території заправки, висловлювався нецензурною лайкою, погрожував їй фізичною розправою, а згодом – ще й виламати вхідні двері.

- Я натиснула «тривожну» кнопку, адже добряче налякалася. В хлопця в руках був предмет, схожий на ніж, - розповіла працівниця заправки.


Отримавши інформацію про спрацювання тривожного сигналу, працівники Державної служби охорони за лічені хвилини прибули на місце події. Хуліган досі перебував на території АЗС, відтак його було затримано на «гарячому».

На автозаправну станцію також було викликано працівників слідчо-оперативної групи міліції, які вилучили на місці події предмет схожий на складаний ніж.

Для подальшого з’ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення затриманого чоловіка доставали в Ужгородський міськвідділ УМВС. Наразі за даним фактом триває слідство.

УДСО при УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp