Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Маріуполі від тяжких поранень загинув "азовець", який під час обстрілу прикрив своїх бійців

30 червня 2015 р., 21:54

Військовий помер, не приходячи до тями.

У Маріуполі від важкого осколкового поранення в голову, отриманого у боях у Широкиному, загинув боєць полку "Азов", уродженець міста Новосибірськ. Про це повідомляється у прес-службі полку. 

34-річний командир мінометного взводу 2 сотні з позивним "Ратибор" загинув на лікарняному ліжку, не приходячи до тями. Читайте також: У Широкиному не залишилося мирних жителів — ОБСЄ "Уродженець міста Новосибірськ, РФ. 21 червня у Широкиному під час мінометного обстрілу, прикриваючи своїх бійців, отримав важкі поранення від осколків 120-мм снаряду. 

Як справжній офіцер, був завжди відповідальним, чесним та вимогливим. Як командир, був завжди сміливим у боях та рішучим у своїх рішеннях. Добре знав військову справу і допомагав опанувати її солдатам. Для бійців їх командир став як рідний батько – суворий, втім справедливий", - зазначили у прес-службі "Азову". Раніше повідомлялося, що боєць АТО після демобілізації загинув від отриманих в боях травм.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp