Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фото з місця ДТП, у якій загинуло закарпатське подружжя

1 липня 2015 р., 12:47

Аварія трапилася на Іршавщині.

В обідню пору до чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від невідомого чоловіка про те, що на автодорозі «Мукачево-Рогатин-Львів» поблизу с.Гребля сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.



На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронцями було встановлено, що 58-річний водій із с.Вільхівка разом зі своєю дружиною рухались на автомобілі «Фіат-Дьябло» з с.Сільце в сторону с. Вільхівка. Під час руху біля села Гребля виконуючи обгон попутнього автотранспорту водій виїхав на смугу зустрічного руху, де не впоравшись з керуванням здійснив виїзд за межі дороги, де допустив зіткнення з з бетонною огорожею.


Внаслідок ДТП водій та пасажир від отриманих травм загинули.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України ( Порушення правил дорожнього руху). Автомобіль поміщено на штрафмайданчик ВДАІ Іршавського райвідділу міліції. Обставини фатальної автопригоди з’ясовуються.

Інформація Іршавського РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp