Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чергове "діло" ужгородки стало провальним

2 липня 2015 р., 11:40

Дівчина нещадно "обчищала" магазини

26-річна ужгородка спеціалізувалася на крадіжках з місцевих магазинів. На її рахунку близько десятка злочинів. Попаласязловмисниця на крадіжці жіночих джинсів вартістю понад 1000гривень.

Перше повідомлення про крадіжку надійшло до Ужгородського міськвідділуміліції у кінці березня від 26-річної заступниці директора одного зсупермаркетів міста. Жінка повідомила, що з їх закладу хтось вкрав три банки червоної ікри.

Через місяць по допомогу до ужгородських міліціонерів звернулася й 28-річна ужгородка, приватний підприємець. Заявниця повідомила, що зналежного їй торгівельного павільону, на ринку «Краснодонців», невідомаособа намагалася вкрасти пару кросівок.


Ще одне подібне повідомлення надійшло до міськвідділу міліції 30 червня від37-річної власниці одного з магазинів по вул. Корятовича. Жінка повідомила,що під час інвентаризації у своєму закладі виявила відсутність пари жіночихджинсів вартістю понад 1000 гривень.

Після отриманих повідомлень про крадіжки правоохоронці почаливідпрацьовувати різноманітні версії, перевіряти раніше судимих місцевих осібсхильних до скоєння злочинів та правопорушень. В поле зору міліціонерівпотрапила 26-річна раніше судима ужгородка. Невдовзі припущенняправоохоронців підтвердилися. У зловмисниці було вилучено докази їїзлочинної діяльності.

Під час розмови з правоохоронцями, молода жінка розповіла, що не вперше«прогулювалася» по магазинах міста. Її метою були зовсім не покупки, акрадіжки речей які «погано лежать». Навіть в присутності відвідувачів крала,що перше потрапляло під руку.

За даними фактами слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції,відкриті кримінальні провадження за ознаками злочинів передбачених ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Триває досудове розслідування. Долю ужгородки вирішить суд.

Інформація Ужгородського МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp