Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгородській прокуратурі держохоронці вгамували нетверезого «борця за справедливість»

2 липня 2015 р., 14:01

Чоловік увірвався до структури, і намагався вкоротити собі віку.

З лайкою і вимогою впустити увірвався в приміщення закарпатської обласної прокуратури житель Ужгорода. Де «в ім’я справедливості» порізав собі вени

Нещодавно, до обласної прокуратури Закарпаття навідався 30-річний ужгородець. Чоловік підійшов з криком до дверей і став вимагати охоронця пропустити його всередину, мовляв, прагне зустрічі з працівниками прокуратури заради справедливості. Міліціонер охорони повідомив громадянину, що в установі вихідний день , але про його візит зараз повідомить черговому прокурору. Ужгородець чекати не хотів – перескочив через турникет й опинився в холі приміщення. Нахабним чином намагався пройти далі.

Така поведінка особи змусила міліціонера Державної служби охорони при УМВС України в Закарпатській області викликати по допомогу наряд групи затримання ДСО.

Почувши, що охоронець викликав підмогу, хуліган вдався до лайки, намагався примусити працівника держохорони відмінити виклик міліції. Та коли погрози не допомогли, дістав з карману ріжучий предмет й спричинив собі порізи між кистю та ліктем правої руки.

Андрій Литовченко, начальник УДСО при УМВС України в Закарпатській області:

- Дійсно, така подія мала місце цими вихідними. Спілкуючись з зловмисником важко було не помітити , що він у перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Ми намагались зрозуміти причину його поведінки та хлопець так і не зміг конкретно роз’яснити свої дії.

Відповідно до слів очевидця події , охоронника дільниці цивільної охорони , що виконував свої професійні обов’язки на об’єкті Закарпатська обласна прокуратура, - хлопець розпочав різати собі вени безпідставно, але було помітно емоційну неврівноваженість чоловіка.

Варто дадати, згодом виявилось , що 30-ти річний Ужгородець, того ж дня, близько 13.20 год перебуваючи в середині взуттєвого магазину по вул. Минайська викрав з прилавку коробку із жіночити босоніжками та втік з магазину. Працівники Ужгородської міліції впіймали любителя «дармівщини». Речовий доказ – босоніжки вилучено, а от від будь – яких пояснень , громадянин, спираючись на статтю 63 Конституції України - відмовився.

Наразі триває слідство. А нетверезому «борцю за справедливість» вчасно надали першу медичну допомогу.

УДСО при УМВС України в Закарпатській області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp