Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Середньовічна культура та реконструкція на фестивалі Закарпаття «Срібний Татош 2014»

13 квітня 2014 р., 16:01

Історичні фестивалі Закарпаття сповнені видовищними рицарськими боями, запальними середньовічними танцями та музикою, у вечірній час неймовірне вогняне шоу, відтворення середньовічного табору та ще багато цікавого чекає на кожного, хто відвідає замок «Сен

Чинадієвський замок «Сент-Міклош» вже у третє запрошує всіх поціновувачів середньовічної культури на міжнародний фестиваль «Срібний Татош», що пройде 17-18 травня 2014 року.

Фортеця «Сент-Міклош» XV ст. гордо височіє над мальовничою річкою Латорицею на тлі Карпатських вершин. Здавна тут сходяться шляхи Сходу і Заходу, якими йшли торгові каравани і численні війська.

Цьогоріч тут знову схрестять мечі рицарі з України, Словаччини та Угорщини, щоб відродити славу минулих епох.

На фестивалі будуть проводитись видовищні середньовічні бугурти, двобої на мечах і алебардах, лунатиме автентична музика, готуватимуться смачні страви за старовинними рецептами.

Фестивалі Закарпаття не можуть обійтись без танців, а на фестивалі “Срібний Татош” музика та танці будуть серодньовічні у автентичному виконанні.

Тож заплануйте відвідати найкращий історичний фестиваль Закарпаття “срібний Татош”, що пройде у середньовічному замку “Сент Міклош” у селі Чинадієво, поруч з містом Мукачево 17-18 травня 2014 року.

Тут кожен учасник фестивалю зможе взяти участь в середньовічних забавах і танцях, постріляти з лука та арбалета, долучитися до майстер-класів, придбати оригінальні речі на ярмарку.

Турінформ Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp